Blaz’er’op los!

Het zijn een paar spannende maanden voor mij geweest, maar ik ben er weer doorheen! Wat er zo spannend was, vraag je je misschien af. Nou, ik heb mijn master voor Informatica behaald met allemaal voldoendes. Daar ben ik dan ook best blij mee. Ik heb aanstaande week een uitreiking van de diploma’s. Dat betekent dat we hiervoor net gekleed moeten komen en dat heb ik nu even niet in mijn kledingkast hangen.

Je hebt helemaal geen pak nodig om er netjes uit te zien

Het leek mij dus te veel gedoe om een heel duur pak aan te schaffen. Daarnaast heb ik het geld niet om dit te kopen. Ik zocht eigenlijk naar iets dat er netjes en formeel uitzag en dat ook voor meerdere gelegenheden gedragen kon worden. Dus niet alleen voor deze speciale dag. Zo zat ik een paar uur later achter de laptop, op zoek naar iets net en niet al te duur. Meteen zag ik al iets verschijnen dat passend zou zijn voor de diploma-uitreiking: blazers.

Een jasje dat ik iedere man zou aanraden

Het is goed te combineren met allerlei kleding die je draagt, of je nu een spijkerbroek of stoffen broek aan hebt. Verder staat het fris en zakelijk en het de rest van je outfit een extra boost. Blazers worden over het algemeen erg aantrekkelijk gevonden, dus je zal zeker opgemerkt worden.

Waarom ik dit kledingstuk koos en zal blijven kiezen

Tuurlijk, er zijn nog veel meer andere dingen die je kan dragen om er netjes uit te zien. Daar heb je echt geen blazer voor nodig. Het grootste en belangrijkste motief voor mij om dit kledingstuk te kiezen is vanwege zijn multifunctionaliteit. Je kan er zoveel kanten mee op. Ik hou ervan als ik kleren kan dragen voor meerdere situaties. Stel je bijvoorbeeld voor dat je op een feestje bent in nette schoenen, nette broek en een overhemd met stropdas en het koud hebt. Op dat moment wil je even iets warms aan doen. Als je dan alleen maar vesten in je kast hebt liggen, past dat niet zo bij de rest van je nette  kleding. Dus als je dan toevallig een blazer in de kast hebt liggen, past dat prima bij de rest van je pak. Andersom is het ook lastig met een trainingspak. Wanneer je klaar bent met sporten, raak je vaak weer afgekoeld en kan je behoefte hebben aan iets warms, maar je hebt alleen maar blazers. Dat zie je toch ook niet zo snel voor je? De multifunctionaliteit: dat is waar ik voor ga!

About

No Comments

Leave a Comment