Genieten van het leven

bungee jump

Zoveel manieren om te genieten van het leven en zo weinig dingen die we daadwerkelijk doen. Als mensen zijn we vaak erg saaie en voor de hand liggende dingen aan het doen. Door er echt even over na te denken en stil te staan bij de dingen die je allemaal niet doen zal je zien dat het erg veel activiteiten zijn. Het is leuk om eens iets anders te doen dan de ”normale dingen” die je in het leven onderneemt. In deze blog nemen we even de tijd om het te hebben over dingen die wij mensen vaker zouden moeten proberen.

Door velen gevreesde dingen

Er zijn een hoop dingen die mensen zichzelf niet snel zien doen. Gewoon omdat ze al angstig worden bij het idee. Skydiven, een rondje maken in een luchtballon en duiken van een hoge berg zijn daar voorbeelden van. Hoewel er genoeg mensen zijn die het allemaal aandurven en alles op hun bucketlist proberen af te werken, zijn de meeste van ons bang om nieuwe dingen te proberen. Probeer daarom een keer juist iets dat je stiekem heel eng vindt. Wie weet kom je wel achter een nieuwe hobby en beleef je meteen een geweldige dag.

Het onbekende

Ook voor voedingssupplementen en dergelijke geldt dat veel mensen het niet proberen. Vaak zonder reden, maar soms vindt men het stiekem gewoon een beetje eng. Vooral bij CBD Olie zie je dat de mensen die het hebben gebruikt er heel tevreden mee zijn. Anderen vinden het vaak toch een dingetje om te proberen. Datzelfde geldt voor ijzerpillen en andere vitaminen en  middelen met een gunstige invloed op het lichaam. Gebruik jij zelf al verschillende soorten supplementen of ben je iemand die nog moet proberen en bekijken wat het doet? Bekijk de diverse soorten voedingssupplementen en kijk of er iets tussen zit dat je zou willen uitproberen.

 Vrije tijd beter inplannen

Je hebt misschien niet veel vrije tijd, maar plan je de tijd die je over hebt wel goed in? Veel mensen zijn al snel geneigd om een hele  dag thuis te zitten en wat series te kijken. Je zou die momenten ook kunnen gebruiken om iets te gaan doen dat je nooit eerder hebt gedaan. Op die manier kun je steeds vaker een activiteit ondernemen die je nooit eerder hebt gedaan. Wie weet werk jij binnen een  paar jaar jouw complete bucketlist af. Wanneer begin jij met iets nieuws?

About

No Comments

Leave a Comment