Lees over arganolie voor een gezonde huid!

Iedereen maakt het wel een keer mee in zijn leven. Vervelende zwarte- of witte puntjes in de huid. Dit worden mee-eters genoemd en kunnen heel vervelend zijn. Het is daarom belangrijk om de huid goed te verzorgen. De zwarte plekjes in de huid zijn de verstopte poriën en gelukkig kunt u deze verstopte poriën makkelijk behandelen door middel van arganolie. Met de arganolie bestrijdt u uw huidige mee eters en voorkomt u mee eters in de toekomst. Wilt u oude mee eters verwijderen? Dan kan dat met behulp van de beste arganolie. Op de website van Arganwinkel vindt u 100% arganolie. Dat wilt zeggen dat het product is gemaakt van 100% pure olie met maar enkele doelen, namelijk het hydrateren, verzorgen en voeden van de huid. Zo zult u nooit meer last hebben van vervelende mee eters op uw huid. Wilt u daarom ook arganolie kopen? Dat kan. Op de website van Arganwinkel vindt u een breed assortiment aan Olieproducten, die u zeker zullen helpen met het verzorgen van uw huid. 

Mee eters

Mee eters zijn voornamelijk verstopte poriën. Dit kunnen slechts gedeeltelijk verstopte- of volledig verstopte poriën zijn. Dit komt voornamelijk doordat talg zich met oude huid ophoopt. Hierdoor raken de poriën verstopt en onstaan er mee eters. Dit kan heel vervelend zijn, omdat er plekjes op de huid komen. Deze plekjes kunnen zwart of wit zijn. Dit zijn twee verschillende soorten mee eters en deze worden Blackheads en Whiteheads genoemd. Deze zijn makkelijk te onderscheiden van elkaar, want één is namelijk wit en de ander is zwart. Beide soorten mee eters kunnen door middel van arganolie verzorgd worden. 

Tips om mee eters te voorkomen

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Arganolie zal zeker helpen met het genezen, maar enkele tips om mee eters te voorkomen.

1. Hygiëne – Hygiëne is natuurlijk enorm belangrijk. Her verzorgen van de huid zal de ophoping van talg en dode huidcellen tegengaan. Zo is de huid gezond en zult u minder snel last hebben van mee eters. De huid kan verzorgd worden met verschillende soorten verzorgingsproducten. Deze producten zullen de huis schoonmaken en schoon houden, waardoor deze dode huidcellen en talg geen kans krijgen. 

2. Zware oliën – Het is belangrijk om de huid te verzorgen met verzorgingsproducten, maar zorg ervoor dat deze producten geen zware oliën bevatten. Deze oliën zullen de poriën alleen maar verstoppen en hierdoor wordt de huid niet verzorgd. Hierdoor zullen juist mee eters ontstaan.

3. Voeding – Voeding is uiterst belangrijk. Genoeg groente en fruit, gecombineerd met gemiddeld 2 liter water per dag, zal de huid zacht en flexibel maken en dit zal resulteren in een soepele huid.

About

No Comments

Leave a Comment