Leuke tips voor een weekendje weg met je vriendinnen!

Door het Corona verliep het jaar 2020 heel anders dan de meeste hadden gedacht. We waren natuurlijk een lange periode aan huis gekluisterd maar ook vakanties werden geannuleerd, festivals werden afgezegd en ook leuke dingen doen met je vriendinnen zat er helaas niet echt in. Toch lijkt het erop dat de besmettingen afnemen en we ons langzaam weer kunnen verheugen op de dingen die we tot op heden niet konden doen. Zoals een weekendje weg met je vriendinnen bijvoorbeeld. Wil je iets hebben om naar uit te kijken? Begin dan nu alvast met plannen van een super gezellig weekendje weg met onderstaande tips!

Een citytrip in eigen land

Het is uiteraard nog niet zeker wanneer we weer naar het buitenland mogen reizen maar ook in Nederland hebben we aan tal aan leuke steden die jullie kunnen bezoeken. Van Amsterdam tot aan Groningen en van Utrecht tot Maastricht, er is waarschijnlijk nog wel een stap in Nederland waar de meeste van jullie nog niet zijn geweest. Komen jullie er niet uit naar welke leuke stad jullie willen gaan? Kies dan gewoon heerlijk ouderwets voor Amsterdam. Deze stad heeft namelijk alles. Van een chique hotel in Amsterdam Centrum tot aan schattige hostel aan de rand. Vanuit hier kan je met het openbaar vervoer alle kanten op en hoef je, je geeneens te beperken tot Amsterdam zelf als jullie alles al hebben gezien. Door de centrale ligging kan je namelijk alle kanten op.

Een wellness-weekendje

Geen zin in alle hectiek maar juist toe aan een relax weekendje met z'n allen? Dan is een wellness weekend het perfecte weekendje weg voor jullie. Zoek een wellnessresort waar je bijvoorbeeld ook bij kan overnachten of waar het hotel of huisje vlak in de buurt is. Dompel jullie onder in luxe en wordt weer even helemaal zen. De perfecte gelegenheid om weer even bij te kletsen en elkaar op de hoogte te brengen over alles wat de afgelopen tijd is gebeurt.

Een groepsaccommodatie met (privé)zwembad

Willen jullie gewoon lekker een plekje voor jullie zelf waar jullie het hele weekend je eigen gang kunnen gaan? Dan kan je uiteraard ook kiezen voor een groepsaccommodatie met een normaal zwembad of een privé zwembad. De meest bekendste parken zijn waarschijnlijk toch wel Landal en Center Parcs maar je hebt uiteraard nog meer van dit soort parken waar je een groepsaccommodatie kan huren. Bij sommige accommodaties ziet er dus ook een privé zwembad of jacuzzi bij. Heerlijk met een koud drankje bubbelen en bijkletsen. Wat willen jullie nou nog meer?!

About

No Comments

Leave a Comment