Trendy heren schoenen

Wordt het ook voor jou tijd om je schoenenkast aan te vullen met een paar nieuwe ‘kicks’? Wij hebben een aantal gave schoenenmerken genoteerd die het proberen waard zijn. Wellicht ben je al bekend met deze merken of heb je er nog nooit van gehoord. In ieder geval is deze lijst het proberen waard om ieder geval door te nemen en een blik te werpen. Misschien zit jouw volgende trendy heren schoen hier wel tussen. 

Lureaux herenschoenen

Lureaux herenschoenen is een relatief nieuw merk met ontzettend gave designs. Zo toveren ze hedendaagse producten om tot toffe sneakers of nette herenschoenen. Geen saaie zwarte lakschoenen maar stoere Delfts blauwe sneakers voor onder je nette broek. Met bijpassende riem steel jij helemaal de show de volgende keer dat je op werk komt of op een feestje.

Nubikk herenschoenen

Opgericht in 2012 is Nubikk ook een vrij nieuwe speler op de schoenenmarkt. Nubikk staat voor comfort, stijl en mode bewuste sneakers. De schoenen van Nubikk worden handgemaakt in Portugal en hebben zowel een heren als dames collectie. De collectie schoenen is later uitgebreid met ook t-shirts, hoodies en petten. Nubikk heren collectie wint steeds meer populariteit mede dankzij het comfort. Het proberen waard dus! 

Filling Pieces

Filling Pieces is een Hollands merk ontwerpen in Amsterdam en handgemaakt in Portugal. Deze kwalitatieve schoen heeft een sterk design waardoor deze goed gedragen kan worden als nette schoen maar ook als stoere sneaker. In 2009 ontstaan en inmiddels ontwikkeld tot een sterk schoenenmerk is Filling Pieces een schoen voor trendsetters maar ook voor liefhebbers van streetwear. 

Ugg Sneakers

Velen kennen de Ugg alleen uit de periode dat deze massaal door vrouwen werd gedragen (en ook door mannen) in de winter. Veel consumenten weten niet dat Ugg ook hele gave sneakers maken voor zowel vrouwen als heren. Deze heren sneakers dragen het herkenbare logo en worden vaak nog aangeboden in dezelfde kleuren als de Ugg laarzen. Toch maken ze stoere sneakers die zeker het proberen waard zijn. De meeste sneakers zijn ook nog eens verkrijgbaar voor een betaalbare prijs. 

Off White Sneakers

Heb je meer geld te besteden aan sneakers en wil je graag opvallen. Bekijk dan eens de collectie van Off White. Deze stoere sneakers zijn alles behalve standaard en hebben onwijs uiteenlopende designs. Met opvallende kleuren en tag labels zijn Off White Sneakers zeker uniek en helemaal hot. Off White doet regelmatig samenwerkingen met andere bekende modemerken om een speciale sneaker uit te brengen in gelimiteerde opgave. Hierdoor ben jij zeker van dat er maar weinig andere met dezelfde sneaker zullen lopen. Natuurlijk hangt daar wel een prijskaartje aan. 

 

About

No Comments

Leave a Comment