Waarom jij je haartransplantatie in Turkije moet laten uitvoeren

De meeste mannen krijgen er mee te maken, kaalheid. De een vindt dit minder erg dan de ander. Laat ik beginnen door te zeggen dat er niks mis is met een een kale kop. Toch kunnen inhammen of kaalheid een grote impact hebben op de zelfverzekerdheid van een man. Mocht dit bij jou het geval zijn, dan kun je overwegen om een haartransplantatie te ondergaan. In Nederland zijn deze behandelingen erg duur en worden ze ook niet heel vaak uitgevoerd. In dit artikel vertel ik je de voordelen om een haartransplantatie uit te laten voeren in Turkije.

Het is er goedkoper

De kosten verschillen natuurlijk van de hoeveelheid haar die jij wilt laten transplanteren. Voor het transplanteren van inhammen ben je in Nederland al gauw 3 tot 4 duizend euro kwijt.Een haartransplantatie wanneer jij volledig kaal bent kost in Nederland zeker meer dan 10 duizend euro. Ik weet niet hoe goed jij ervoor staat, maar ik heb dit bedrag niet onder mijn matras liggen. In Turkije is het bedrag voor een haartransplantatie wanneer jij volledig kaal bent ongeveer 5 duizend euro. Simpel gezegd scheelt het je dus veel geld om je haartransplantatie in Turkije uit te laten voeren.   

In Turkije hebben ze meer ervaring met haartransplantatie

Mede door de goedkope prijzen zijn de laatste jaar veel mensen afgereisd naar Turkije om daar een haartransplantatie te ondergaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat de artsen in dit land veel ervaring hebben opgedaan. Deze ervaring zorgt voor een betere uitvoering van de behandeling. Dit is natuurlijk wat jij graag wilt voordat jij zo’n behandeling ondergaat. Verder hebben zij ook veel ervaring met Nederlandse klanten. Zo zal er een Nederlandse host zijn om jou te ontvangen en te begeleiden tijdens de procedure. Je hoeft dus niet bang te zijn voor de taalbarrière. 

Je hebt meteen een vakantie 

Na de behandeling moet de hoofdhuid herstellen. Dit duurt ongeveer een week. Tijdens deze week loop je met verband op je hoofd. Dit is vanzelfsprekend niet erg charmant en veel mannen zullen hierdoor thuis blijven. Het voordeel bij de behandeling in Turkije is dat je hier niet de enige bent met verband om je hoofd. Aangezien veel mensen zullen afreizen voor de haartransplantatie, zijn de terrassen gevuld met mensen die verband om hun hoofd hebben. Zo kan jij nog lekker een week ontspannen in Turkije en genieten van de cultuur. Een week later kom jij weer zonder verband terug in Nederland. Het heeft dus alleen maar voordeel om een haartransplantatie Turkije uit te laten voeren.

About

No Comments

Leave a Comment