Zowel een handige voorraad als een mooi kledingstuk

Een kledingstuk wat echt niet mag ontbreken

Dit blog zal ik me meer gaan verdiepen op een essentieel kledingstuk, namelijk t-shirts. Een t-shirt is eigenlijk wel overal verkrijgbaar. Je hebt ze in allerlei kleuren. Ook zie je ze liggen in een vrolijke print met bijvoorbeeld bloemetjes of een citaat of andere uitdrukkingen. Maar wat nou als je gewoon een simpel wit t-shirt wilt? Zonder al die drukte erop? Dat kan natuurlijk ook gewoon en zal je vaker vinden in winkels waar ze ook andere producten verkopen dan alleen maar kleding. Zelf wil ik je  in het bijzonder een bepaald merk aanraden dat zeker gespecialiseerd is in t-shirts. Heb jij al wel eens gehoord van Alan Red t-shirts?

Over het materiaal van de t-shirts en meer

Alan Red t-shirts zijn buitengewoon soepel en zacht als je het mij vraagt. Als ik het goed heb worden ze allemaal ook van katoen gemaakt. Het is al bekend dat dit een zacht aanvoelende stof is. Daarbij zijn er ook meerdere opties wat betreft de stof. Je kan de t-shirts namelijk ook verkrijgen in een stretch variant maar ook gewoon in een wijder model of juist in een smaller model. De modellen zijn op elke plaats weer anders. In Frankrijk ben ik bijvoorbeeld altijd gewend om een maatje groter te kopen en zo ben ik in Denemarken weer gewend om een maatje kleiner te kopen. Dat is dus wat ik bedoel met een wijd model en een smal model.

Het past eigenlijk wel bij alles wat je draagt

Witte t-shirts zijn eigenlijk wel geschikt voor alles wat je draagt. Ik vind het zelfs ook gewoon uitermate geschikt om te dragen zonder het te combineren met een ander kledingstuk. Ik geef het t-shirt de term ‘zelfstandig’ Ik ben ook altijd aan het hamsteren als ik een collectie met witte t-shirts tegenkom. Maar wanneer je het combineert, staat het bijvoorbeeld ook heel mooi als je een overhemd boven het t-shirt aan hebt. Zonder t-shirt eronder voelt het naar mijn mening te luchtig en te los aan.

Toffe acties

Dit merk heeft dus t-shirts van kwaliteit en mag dan terecht wat meer vragen voor het product. Gelukkig zijn er doorgaans ook mooie kortingen te vinden en kan je onder meer een actie vinden waarbij je zes t-shirts samen aangeboden krijgt voor de prijs van 80 euro.

Meer dan alleen maar t-shirts

Als je misschien dacht dat je bij dit merk en hun webshop alleen maar de traditionele t-shirts kon kopen, heb je het mis. Je kan bijvoorbeeld ook ‘singlets’ of t-shirts met lange mouwen kopen en uiteraard niet alleen maar in de kleur wit.

About

No Comments

Leave a Comment