Tijd voor een nieuwe garderobe, waar ga jij voor?

Eens in de zoveel tijd is het tijd om jouw garderobe helemaal te update. Los van de seizoenen natuurlijk. Want soms weet je het zelf ook, dan ben je gewoon toe aan een update. Toe aan nieuwe kleding en misschien wil je ook wel een beetje jouw stijl omgooien. En dat is totaal niet erg. Want jij moet de kleding dragen en en jij moet je er ook heel fijn in voelen. Dan komt het helemaal goed! Maar waar ga je dan voor?

De juiste maat is essentieel.

Dat je lichaam in de loop van de tijd veranderd, dat is logisch. Daar weten we alles van. Want soms kom je wat aan, soms val je wat af of krijg je juist meer, of toch minder rondingen. Het kan allemaal gebeuren. En dat is helemaal niet erg. Dat is ook een teken dat je leeft. En dat is belangrijk. Dus het is niet erg wanneer je naar grote maten mode moet kijken als je een paar maten gegroeid bent. Of juist andersom. Zolang jij je fijn voelt in jouw lichaam, wie heeft het recht dan om er iets van te zeggen? Het is gewoon belangrijk dat de maat goed is, want anders ziet een kleding stuk er ook gelijk anders uit. En dan kan heel het effect van het kleding stuk ook weg vallen, en dat wil je natuurlijk niet.

Ga voor je eigen stijl.

Iedereen heeft zijn eigen stijl, en dat is maar goed ook. Want anders zou de wereld er ook zo saai uit zien wanneer iedereen er hetzelfde uitziet, of wanneer we allemaal dezelfde stijl hebben. Onze stijl maakt ons uniek. En dat is juist goed. Blijf daarom ook bij je eigen stijl en ga je niet anders voor doen dan je eigenlijk bent. Uiteindelijk voel jij je het beste in je eigen stijl, en dat straal je dan ook gelijk uit. Zie je er gelijk een stuk zelfverzekerder uit. En dat is wat we willen. Iedereen moet zich goed voelen in zijn kleding. Dus ook wanneer je gaat voor een nieuwe garderobe, is het belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft en echt pakt wat jij leuk vindt.

Dus wanneer ga jij jouw garderobe over hoop halen. Kijken wat weg kan om plaats te maken voor nieuwe items. Een flinke opruimbeurt is nooit weg en kan nooit kwaad. Soms heb je het zelf ook even nodig om goed te kijken wat je nou precies allemaal hebt.

About

No Comments

Leave a Comment